A manageria un restaurant sau un bar poate fi extrem de dificil pe o piață foarte concurențială. Este poate cel mai dificil segment de retail, însă poate fi unul extrem de profitabil. Totul trebuie luat în calcul, începând cu locația si ajungând la amenajare interioară, meniu, servire, politică de preț și politică de marketing și publicitate.

Pentru că se întâmplă însă uneori ca în aceeași zonă să fie mai multe unități cu specific asemănător și cu o ofertă greu de diferențiat de către clienți, punctul forte al unora poate să fie organizarea de evenimente speciale precum concerte și spectacole. Acestea pot fi dedicate atât adulților, cât și copiilor (dacă sunt organizate spectacole pentru copii, precum piese de teatru sau concerte adecvate, cu siguranță alături de copii vin și adulții plătitori…).

Organizarea de astfel de evenimente presupune de obicei solicitarea plății unui bilet de acces, din care restaurantul / barul plătește artiștii. Poate fi vorba despre concerte ale unor trupe cunoscute, dar și despre piese de teatru, concursuri, spectacole de magie, spectacole de stand up comedy etc.

Dacă sala va fi ocupată complet, cu siguranță se va obține ceva profit și în mod direct din această parte de organizare. Însă fiind cazul unor restaurante sau baruri, evident că marele profit este obținut din mâncare și băuturi. Astfel, clienții plătitori de bilet se vor simți bine și vor face și consumație. Se câștigă pe linie, ceea ce este excelent pentru business. Sistemul este aplicat și de către mall-uri și magazine cu diverse profiluri, însă mai mult în scop de marketing, fără a se solicita o taxă de acces. Se atinge și acolo partea de vânzări în mod implicit.

Echipamentele profesionale, singura variantă validă

Pentru ca totul să decurgă bine, este evident nevoie de boxe, amplificatoare audio, microfoane, un întreg sistem audio. Trebuie ca fiecare echipament să fie unul profesional, de la amplificator audio și până la microfoane. Produsele trebuie să ofere sunet excelent atât pentru voce, cât și pentru instrumente. Spectacolele live pot avea un efect impresionant asupra businessului, însă la un eveniment cu muzică live partea de sunet trebuie să fie ireproșabilă, pentru a nu se ajunge la efectul opus…

O firmă ce poate să fie furnizorul perfect de echipamente de sonorizare

Pentru amplificator sunet și orice alte echipamente de sonorizare se poate verifica oferta Sound Stil, una dintre cele mai importante companii de pe piață. Aceasta oferă servicii complete pentru firme din orice domeniu, din orice localitate din România. Compania este importator și distribuitor, are o mulțime de produse de ultima generație în stocul propriu și poate oferi la pachet și montajul în locația clientului. Mai trebuie să menționăm că orice probleme de service se vor rezolva tot la Sound Stil, în garanție și post garanție. De la primul contact, clientul va percepe această companie drept un partener de business pe termen lung. Firma oferă desigur consultanță specializată, astfel încât să fie alese cele mai potrivite boxe, amplificatoare audio și orice alte echipamente pentru afacerea în cauză.