Știm cu toții că gențile sunt accesoriul cărora nu multe femei îi pot spune Nu atunci când merg la cumpărături. Cât de inteligent știi însă să îți îmbogățești garderoba când vine vorba despre genți? Iată mai jos patru modele esențiale de genți piele care nu ar trebui să lipsească din arsenalul niciunei femei.

Geanta supradimensionată
Că ne place sau că nu ne place, femeia secolului 21 este mereu pe fugă, mereu grăbită, iar timpul pe care îl petrece acasă este extrem de limitat. De aceea atunci când pleacă de acasă dimineață va avea nevoie să aibă la ea un arsenal generos de accesorii pentru întreagă zi, de la farduri, până la laptop, apă, agenda, o baterie externă, uneori chiar o cămașă de schimb, un șal sau un cardigan când vremea amenință că se răcește, și cine știe ce alte minuni mai simte că are nevoie. Macar unul din modelele variate de poșete de piele mari și încăpătoare este așadar un must pentru garderoba oricărei femei active. E musai să fie din piele, atât pentru calitate și aspect cât și pentru rezistență. Cu cât o geantă este mai plină, cu atât va pune o presiune mai mare pe material și pe cusături, iar dacă acestea nu sunt de calitate riscați să vi se împrăștie întregul arsenal pe jos.

Geanta plic
Este inacceptabil că o femeie să nu aibă în garderoba sa măcar un model de geantă plic! Sub nicio formă și în nicio situație nu folosim pentru seară genți de zi, nici măcar atunci când suntem plecate de acasă de dimineață și ajungem la un eveniment. Dacă știm că e posibil să apară astfel de momente neprevăzute, e bine să purtăm mereu în mașină sau în geanta oversized și un plic mic sau un clutch care să ne scoată din dificultate de fiecare dată când apare ceva neprevăzut.
Altminteri o geantă prost aleasă va ruina întregul look indiferent cât de mult te-ai chinuit.
O geantă de seară trebuie să fie de dimensiuni mici. Că optezi pentru un plic îngust sau pentru un clutch pătrat, pentru o gentuță din catifea sau pentru un săculeț cu pietre, orice ai alege asortează cât mai bine geanta la restul ținutei.
Ca regulă generală, garderoba unei femei ar trebui să conțină măcar două genți: una va fi plicul clasic negru, subțire și fără bretea, iar a doua va trebui să fie o poșetă mică, un clutch auriu sau argintiu, din material tare, care să meargă la mai multe tipuri de ținute.

Geanta carry – all
O geantă foarte mare carry-all pe care să o iei în călătorii de o zi și în care să îți încapă, dincolo de lucrurile pe care le ai în mod obișnuit la tine zi de zi, și o ținută de schimb și un rând de lenjerie, și o carte, un laptop, obiecte cosmetice de uz personal, parfum și tot ce crezi că ai mai avea nevoie pentru o călătorie de câteva ore și o noapte în deplasare. Geantă carry-all pentru o femeie stilată nu este o geantă de voiajă banală, ci mai degrabă o geantă din piele. Nu e nicio problema dacă nu poate fi un brand celebru dar măcar alege o geantă din piele damă calitativă. Găsești multe variante de
genti dama piele extrem de calitative și de bine lucrate la Zevo.ro, de unde în mod cert îți vei putea îmbogăți garderoba cu câteva modele extrem de interesante.

Geanta cu bandulieră
Pentru că gențile d
in piele naturală înseamnă genți calitative și mereu în tendințe, o gentuță pe care să o iei mereu cu tine la drumuri scurte, sau la ieșiri în oraș când ieșirea nu este foarte pretențioasă este o geantă din piele cu bandulieră. Pentru că anul acesta revin gențile cu lanț, poți opta pentru o geantă mică de piele neagră cu lanț argintiu. Dar poate fi și o geantă clasică cu bandulieră, tot din piele, care să fie ușor de asortat la mai multe ținute.