Unul dintre accesoriile care pun accentul pe feminitate îl reprezintă cerceii din argint cu pietre, aceștia fiind îndrăgi și de toată lumea. Atunci când ești în pană de inspirație pentru că nu știi ce cadou să-i faci unei femei speciale din viața ta, ai putea să-i dăruiești o pereche de cercei din argint cu pietre.
De altfel, în multe contexte culturale și în toate timpurile, cerceii s-au încadrat în categoria celor mai populare podoabe, fiind purtați atât de femei, cât și de către bărbați, De-a lungul timpului, industria bijuteriilor a cunoscut o evoluție extraordinară, iar în ziua de astăzi putem observa că există o paletă variată de cercei din argint, potriviți oricărui stil.

De ce să faci cadou o pereche de cercei de argint?

În primul rând, oricâte perechi de cercei ar exista în cutia cu bijuterii a unei femei, niciodată nu vor fi suficienți. În al doilea rând, pentru orice femeie contează foarte mult să-și accesorizeze ținuta vestimentară și să se pună în valoare în fiecare zi, nu doar la ocazii speciale. De altfel, cerceii din argint pot constitui cadoul ideal, deoarece argintul se numără printre cele mai populare metale prețioase datorită principalelor sale atribute: exprimă eleganță, simbolizează cunoașterea interioară, aduce echilibru, armonie și, nu în ultimul rând, poate fi ușor de întreținut. În unele culturi, există credința conform căreia bijuteriile confecționate din argint joacă un rol de protecție împotriva spiritelor malefice. Un alt motiv pentru care să oferi o pereche de cercei drept cadou îl constituie faptul că aceștia pot fi dăruiți oricui, indiferent de vârstă.

Cum poți găsi perechea de cercei ideală?

Atunci când te-ai hotărât să faci cadou o pereche de cercei, ar fi bine să ai în vedere următoarele aspecte atunci când o cumperi:
Dimensiunea. Atunci când alegi bijuteria, contează foarte mult să ii cont de preferințele persoanei respective, așadar dacă prietenei tale nu îi plac cerceii foarte mari, nu exagera în privința dimensiunilor.
Calitatea. Un alt factor esențial în alegerea cadoului îl reprezintă calitatea superioară a acestor podoabe, ceea ce elimină din start posibilitatea produsului de a se deteriora la scurt timp după achiziție.
Stilul. Un alt criteriu deosebit de important îl constituie stilul vestimentar pe care prietena ta îl are. De altfel, va aprecia mult dacă va primi o pereche de cercei care să se potrivească personalității sale.
Prețul. Știm că nu toate produsele scumpe sunt de valoare, dar, în general, cele mai ieftine bijuterii nu reflectă o calitate superioară. Ai putea să alegi o pereche de cercei din argint, în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție, la cel mai bun raport calitate-preț.

Și pentru că, deseori, se întâmplă să nu ai timp suficient la dispoziție pentru a porni în căutarea cadoului ideal, poți să apelezi la una dintre bijuteriile online cum este, de exemplu, Ariki Bijoux, care oferă o gamă variată de bijuterii pentru dame din care tu poți alege ceva cu adevărat deosebit pentru prietena ta. Vizitează site-ul Ariki.ro pentru a alege un model deosebit la prețuri accesibile oricărui buzunar. Dăruiește-i unei persoane speciale din viața ta o bijuterie cu suflet!