Toți oamenii își doresc dinți impecabili și un zâmbet frumos, care să îi pună în valoare și pe care să îl afișeze fără nicio jenă, oriunde și oricând. În realitate, însă, foarte multe persoane renunță în mod frecvent să mai zâmbească din cauza rușinii, motivele având legătură cu probleme ce țin de ortodonție – fie nu au dinții perfect drepți, fiind înghesuiți pe arcadă sau foarte spațiați, fie nu se potrivesc bine pe mușcătură ori nu există o armonie între ei și trăsăturile feței.

Care este soluția?
În oricare dintre aceste cazuri se poate apela la aparatul dentar, o soluție de natură ortodontică prin intermediul căreia se poate obține o aliniere corectă a dinților. La fel ca orice alt tratament stomatologic, acesta va începe cu o consultație în cadrul căreia veți purta o discuție cu specialistul. Astfel, veți primi mai multe detalii referitoare la beneficiile pe care vi le poate aduce utilizarea unui aparat dentar.

De altfel, în funcție de nevoile pe care le aveți, veți fi consiliat și în ceea ce privește tipurile de aparat dentar existente, pentru a face cea mai potrivită alegere. Pacientul poate opta pentru un aparat dentar clasic sau pentru un aparat invizibil, de tip lingual, marca Incognito.

Care este candidatul ideal?
Un aparat invizibil de tip Incognito constituie o alegere perfectă pentru toți cei care își doresc ca dantura lor să arate foarte bine, fapt solicitat, în multe cazuri, mai ales de natura profesiei pacienților (prezentatori TV, artiști, traineri, fotomodele ș.a.m.d).
Spre deosebire de utilizarea unui tratament ortodontic clasic, unul dintre avantajele pe care Incognito le oferă constă în faptul că este complet invizibil, permițând persoanelor care lucrează în mod frecvent cu publicul să-l poarte, și, în felul acesta, evitând aspectul inestetic specific altor aparate dentare.

Beneficiile unui aparat dentar Incognito
Unul dintre beneficiile pe care le are utilizarea unui astfel de produs vizează rezultatele favorabile rapide, dobândite chiar din primele două luni de tratament.
În al doilea rând, aparatul dentar Incognito poate fi personalizat: pe baza amprentei dentare vor fi creați anumiți brackeți în mod special pentru pacient – prin intermediul celei mai recente tehnologii computerizate CAD/CAM – ceea ce îl va ajuta pe acesta să obțină o dantură perfect aliniată în armonie cu celelalte trăsături ale feței sale.
În al treilea rând, pacienții care poartă aparatul dentar Incognito se bucură de un grad sporit de confort pe tot parcursul utilizării, mai puțin în primele zile de la montarea acestuia, când veți avea anumite restricții alimentare pe care le presupune purtarea oricărui aparat dentar.
În plus, Incognito poate fi potrivit atât pentru adulți, cât și pentru adolescenții care
doresc rezolvarea problemelor de natură estetică sau chiar funcțională.
De asemenea, unul dintre cele mai importante aspecte privind optarea pentru un
aparat de tip Incognito se referă la faptul că este antialergic, întrucât brackeții sunt concepuți dintr-un aliaj de aur.
Un alt beneficiu extrem de important este faptul că permite igienizarea în mod facil și menținerea sănătății dentare. Comparativ cu alte aparate clasice, este mult mai sigur deoarece nu prezintă riscul demineralizării suprafeței exterioare a dinților.

Unde mă pot programa pentru un consult?
Dent Estet, una dintre cele mai mari clinici stomatologice din România, are o echipă formată din peste 200 de profesioniști care se asigură, zilnic, că oamenii își recapătă încrederea în propriul zâmbet.
Din echipa de specialiști ai clinicii Dent Estet face parte și Dr. Iana Dilă – primul
medic din România care a obținut o certificare Incognito în ortodonția linguală, recunoscută la nivel internațional.
Pentru a afla mai multe informații despre aparatele dentare Incognito, puteți accesa site-ul DentEstet.ro și puteți solicita o programare la un consult ortodontic.