Daca cu ceva timp in urma eram intrebata cat de importanta este o gazduire web profesionala pentru blog, n-as fi stiut sa raspund. Sau, cel mai probabil, as fi bajbait un raspuns doar ca sa ma aflu in treaba. Acum insa, as spune fara ezitare ca un hosting web de calitate este foarte, mega, ultra important. In primul rand ai certitudinea ca munca ta este in siguranta si nu te trezesti ca ti-a disparut blogul peste noapte –  cum s-a si intamplat de altfel (la case mari), iar in al doilea rand cititorii tai au parte de o primire virtuala placuta: paginile se incarca rapid, la fel si pozele. Si cand se intampla acest lucru, cititorii revin de fiecare data cu drag. Sincera sa fiu nici mie nu-mi place sa ajung pe vreun blog sau site la care trebuie sa astept secunde bune sa se incarce textul… Nici tie, nu? Din acest motiv ocolesc multe astfel de locuri virtuale. Un alt motiv ar fi acela ca daca ai un blog, este foarte probabil sa ai deja colaborari cu diverse firme/ brand-uri si nu iti permiti sa lasi impresie proasta, nu-i asa? Astfel ca este necesar un astfel de web hosting.

gazduire web cu IP dedicat si certificat SSL

Recomand astfel de servicii chiar si celor care se afla la inceput de drum si detin bloguri micute, caci cu ajutorul lor vor devenii cunoscuti de oameni si recunoscuti de Google – deoarece blogurile lor vor fi vizibile in motoarele de cautare, adica se vor bucura de vizite organice. Bineinteles, este nevoie de articole bine structurate si continut de calitate pentru a ajunge in top, si cum nimic nu este imposibil in lumea asta, fie ea si virtuala, nu-mi ramane decat sa va urez succes!

De altfel, gazduirea web nu este doar pentru bloguri, ci si pentru magazine ori reviste online, forumuri sau diverse site-uri ce necesita o abordare atenta deoarece cuprinde multa munca in spate ce trebuie protejata.

 

Asadar, daca sunteti in cautare de gazduire web, apelati cu incredere la Gazduire Enterprise – acestia ofera pachete atractive ca pret, ce cuprind servicii de hosting profesional cu IP dedicat, certificat SSL, cPanel, backup extern zilnic cu retentie 21 de zile – si stim cat de important este acest aspect, da? – filtru spam, uptime garantat, suport profesional prin live chat, e-mail sau telefonic, plus alte facilitati pe care va invit sa le descoperiti in ofertele disponibile pe site.