cuvertura pat

 

Sunt foarte atenta atunci cand cumpar lenjerii de pat si nu cumpar niciodata o lenjerie de pat care nu imi place intr-adevar.
Cautand lenjerii de pat de calitate dar si cuverturi de calitate am dat de site-ul celor de la Asternuturisiprosoape.ro.Aici am gasit lenjerii de pat pe placul meu. Iata care sunt cele care mi-au atras atentia:

lenjerie pat
• Cottonissima Poppy Field Chilli Pepper – lenjerie de pat din bumbac, 2 persoane
Pentru prima data, la aceasta lenjerie m-a atras imprimeul. Imprimeul este unul floral, un imprimeu absolut superb, cu flori de maci. Lenjeria este fabricata din fibre de bumbac in proportie de 100%. Imi place sa cumpar lenjerii de pat bumbac, deoarece ele sunt calduroase, permit aerului sa circule si sunt foarte usor de curatat. Aceasta lenjerie de pat are o invelitoare pilota (200 x 220 cm), un cearceaf de pat (220 x 250 cm) si patru fete de perna (50 x 70 cm).
• Tac Josette fucsia – lenjerie de pat din bambus si bumbac, 2 persoane
Aceasta lenjerie de pat m-a atras initial tot prin aspect. Este o lenjerie de pat vesela, colorata, cu imprimeuri florale. In plus, ea este fabricata din bumbac, in proportie de 52% si din bambus, in proportie de 48%. Bambusul a fost folosit pentru un plus de finete. Lenjeria Tac Josette fucsia este o lenjerie de calitate, o lenjerie rezistenta, iar raportul calitate-pret este unul foarte bun. Lenjeria de pat este formata din urmatoarele piese: un cearceaf de pat (240 x 260 cm), o invelitoare de pilota (200 x 220 cm) si doua fete de perna (50 x 70 cm).
Aceste doua lenjerii mi-au atras mie atentia in mod deosebit. Daca ti se par potrivite si pentru tine, intra pe Asternuturisiprosoape.ro pentru a le cumpara. Tot pe acest site vei mai putea gasi o multime de alte modele de lenjerii de pat.