In ultimul timp tot aud diverse dezbateri despre brazii de Craciun. Sa fie brazi naturali sau brazi artificiali? O decizie destul de grea, zic eu, in special cand ne dorim sa lasam bradutii sa creasca in mediul lor natural, si ne rezumam doar la privit si admirat. Pe urma, punctul doi al dezbaterii: cand il montam? Oamenii sunt diferiti, unii tin cont de traditiile cu care au crescut, altii le schimba din diferite motive. Eu imi aduc aminte cu placer cand tatal meu scotea bradul si il aranja cu multa atentie iar rezultatul pur si simplu il adoram. Stateam si il priveam ore in sir si nimic nu mi se parea mai splendid decat bradul meu. Au trecut multi ani de atunci si astazi acel brad si-a pierdut din stralucire.

Nu stiu cum sunt altii, dar eu prefer sa continui traditia si sa ma bucur de un brad artificial pentru ca imi place ca este mult mai bogat in ramuri, iar acestea sunt asezate proportional. De la doua prietene foarte bune am auzit de e-Sarbatoare.ro. Curiozitatea m-a impins sa aflu mai multe despre acest magazin online. Nu a durat mult sa aflu ca este foarte cunoscut de un grup de bloggerite din care si eu fac parte, dar nu imi explic cum am ratat discutia despre acest magazin. Nici nu mai conteaza, important e ca acum stiu si deja imi caut noul brad. Bradul din copilarie mereu va ramane in amintirea mea la modul superlativ, dar acum e timpul sa cumparam un brad care sa imi satisfaca cele mai profunde dorinte.

Pana sa descopar acest site ma gandisem deja sa imi cumpar altul si cautam ocazia perfecta pentru a colinda magazinele. De cateva zile insa este foarte mare ger si tot amanam aceasta decizie. Se pare ca totul are un rost pe acest pamant. Trebuie doar sa avem rabdare ca sa descoperim momentul perfect. De multe ori imi spuneam ca am prea multe pretentii, ca imi doresc un brad artificial care sa fie usor de montan, dar si de depozitat, care sa aiba aspectul de brad natural, dar sa fie artificial, sa nu imi faca gaura in buget, dar sa impresioneze pe toata lumea. Ei bine, se pare ca acest magazin are o experienta mult mai mare; s-a intalnit cu multe persoane (poate chiar mai pretentioase ca mine) si iata ca astazi ne intampina cu o oferta extrem de generoasa. Tot admirand fiecare brad in parte, nu ma pot decide pe care sa il cumpar. Fiecare are ceva aparte, fiecare te cucereste cu ceva. Decizia cea mai buna e atunci cand lasi sufletul tau de copil sa il aleaga; eu asta am facut si acum retraiesc amintirile pe care tatal meu mi le-a creat, alaturi de cei trei copilasi pe care ii am.

 

Sarbatori fericite!