Mananca la micul dejun ca un rege

Oare poti avea un mic dejun savuros si sanatos, fara prea mult efort si fara preparate sofisticate? Da, poti! Cu untul Kerrygold! Untul Kerrygold este un produs irlandez ce provine din laptele vacutelor fericite. De ce fericite? Pentru ca aceste vacute pasc iarba verde si proaspata circa 11 luni pe an, iar laptele lor este cremos si matasos. Astfel, acest unt se bucura de o consistenta la fel de cremoasa si bogata, iar gustul sau este sublim.

vaci-kerry-2

Untul ne aminteste de copilarie si de clipele petrecute alaturi de bunici, de diminetile in care o cana de lapte sau ceai aromat si aburind ne astepta pe masa alaturi de cateva felii de paine prajita si unsa din abundenta cu unt proaspat. Ne aminteste de duminicile in care bunica prepara un desert fabulos – a carui reteta nescrisa si doar de ea stiuta ne incanta papile gustative – lasand parca doar imaginea lui sa se strecoare in suflet pentru a iesi la suprafata peste ani si ani.

IMG_1809

Lasand amintirile deoparte, va marturisesc ca am ramas impresionata de gustul untului Kerrygold. Este genul de unt care te indeamna la visare. La vacanta. La pajisti verzi intinse si aer curat. Pur. Tot ce trebuie sa faci este sa gusti din felia de paine proaspata unsa cu unt si sa inchizi ochii. Si, pentru ca am acceptat provocarea celor de la Kerrygold Romania – ma simt nevoita sa raspund sincer: untul pentru mine inseamna evadare din cotidian. In ziua in care am descoperit untul Kerrygold, am descoperit momentul meu de relaxare. Savoarea lui ma intoarce inapoi in copilarie, sau ma proiecteaza in locuri de poveste. La alegere, dupa bunul plac si starea de spirit.

Partea frumoasa este ca diminetile mele s-au colorat in imagini de poveste ce incap intr-un pachet…de unt. Iar eu ma bucur de moment, pentru ca merit!