untitled

Am citit de curând o recenzie foarte utilă despre casa de pariuri online Fortuna. Știam despre ei ca au venit în România anul trecut, când această industrie a pariurilor de la noi a trecut printr-o mică revoluție. Habar nu aveam, de pildă, că este pe piață din 1990, lansată fiind la Praga. PariuriX.com scrie că operatorul a fost printre primii de profil din Slovacia, Cehia și Polonia
Analiza amănunțită postată de comunitatea pariorilor online din România îți este de folos dacă vrei să îți deschizi cont la Fortuna, dar nu ești hotărât. Vorba lor: „Nu paria până când nu citești toate aceste informații”. Adevărul este că și eu am ratat multe bonusuri, pe la diverși bookmakeri, pentru că nu am avut răbdarea să citesc recenzii de acest tip.

Bonus de 1000 de lei
Bonusul total pe care îl oferă Fortuna este mare chiar și fără să îl privești prin lupă: 1.000 de lei. Nu îl primești în cont dintr-o bucată. Este suma mai multor promoții concretizate cu pariuri gratuite, după cum urmează: 300 de lei bonus de bun venit, 200 de lei „spor” de fidelitate pentru pariurile plasate pe mobil și 500 de lei ca bonus extra câștig. Găsești pe site-ul lor detalii. Iată ce înseamnă fiecare sumă, pe scurt:

Bonusul de bun-venit. Dacă primul depozit este de peste 200 de lei, primești 15 pariuri gratuite a câte 20 de lei. Dacă depui între 100 și 200 de lei, primești 10 pariuri, iar un prim depozit mai mic de 100 de lei îți aduce numai 5 pariuri, adică un bonus în pariuri gratuite în valoare de 100 de lei.

Bonus de fidelitate pentru pariurile mobile. La fiecare 10 pariuri cu miză minimă 20 pe cotă 1.80 + plasate de pe un dispozitiv mobil, primești ca recompensă un pariu gratuit de 20 de lei. Poți beneficia de această promoție de 10 ori.

Bonus extra câștig. Primești extra 50% din câștigul fiecărui pariu (maxim 50 de lei) pe cotă minimă 2.00, până strângi suma de 500 de lei.

Cea mai mică miză minimă, ofertă decentă
untitlede
Fotbalul are cea mai importantă pondere în ofertele pre-meci și live. Nu găsești în listă campionate exotice precum Nicaragua, Bahrain sau Zambia (de exemplu), dar poți să joci pe toate ligile și competițiile importante. Dacă dai click pe un eveniment de top se desfășoară o listă generoasă cu tipuri de pariuri sportive: rezultat final, șansă dublă, pariuri pe număr de goluri, ambele echipe marchează, pauză/final, pariuri pe cornere, scor corect, handicap asiatic, pariuri speciale, pariuri pe cartonașe etc.
Dacă pariezi pe alte sporturi ai de unde să alegi: tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață, rugby, box, ciclism, curse de cai, sporturi cu motor, fotbal american, baseball, snooker, golf, cricket, darts, rugby, fotbal australian, MMA – arte marțiale. De asemenea, ai posibilitatea să pariezi pe evenimente din divertisment sau din politică.

E simplu de jucat
untitledd

E bine de știu că poți să joci bilete simple, multiple sau în sistem. Interfața face ca totul să fie foarte simplu. Când selectezi mai multe evenimente, în partea superioară a biletului se activează opțiunea pentru bifarea bazelor, iar în partea inferioară este afișat numărul de pariuri.
Te simți norocos? Platforma are și o secțiune de casino online, cu jackpot, ruletă, poker, blackjack sau sloturi video. Și aici sunt bonusuri: este dublată prima depunere până la 800 de lei și primești 50% din cel de-al doilea depozit (maxim 500 de lei).
Poți juca la Fortuna de pe dispozitivele mobile fără să descarci vreo aplicație. Nu este exclus ca o asemenea aplicație să fie lansată în viitorul apropiat.
Fie că ai nevoie de inspirație sau că ești deja consacrat, ai face bine să arunci o privire asupra concursului Biletul Zilei de pe site-ul celei mai active comunități de pariori din România – care oferă lunar premii totale în valoare de 4500 RON, iar participarea este complet gratuită: https://pariurix.com/bilete/biletul-zilei