Camerele video de supraveghere nu sunt un moft, sunt o necesitate! Cu ajutorul lor putem monitoriza afacerea sau locuinta 24 din 24 de ore, chiar si atunci cand suntem plecati in vacanta peste hotare, singura conditie fiind sa avem acces la internet. Si cum tehnologia a avansat considerabil iar preturile acestora sunt in scadere, putem beneficia de confort si siguranta cu o investitie minima. Pe langa faptul ca tin hotii la distanta, aceste camere de supraveghere dotate cu tehnologia HDCVI si AHD iti ofera o multime de beneficii. Pe langa claritatea excelenta a imaginilor pe care le ofera, pot fi montate atat la exterior cat si la interior si foarte versatile. Cu ajutorul lor poti supraveghea nu doar bunurile, locuinta sau alte spatii de interes, ci si copiii sau bunicii lasati singuri, direct de pe telefonul mobil; in timp real. Si cum toti parintii sunt ingrijorati atunci cand isi lasa copilul cu bona, sau singur – chiar si pentru cateva ore, cu siguranta acest gen de supraveghere video devine mai mult decat util in acest caz.

Calitatea imaginilor este net superioara in comparatie cu cele analogice, iar capturile sunt clare atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, astfel ca puteti identifica cu usurinta aparitia unui intrus. De asemenea, exista si optiunea de a primi imagini pe e-mail atunci cand camera de supraveghere ip detecteaza o miscare in raza de acoperire, iar aceasta poate fi folosita drept proba in cazul in care un hot isi face aparitia pe proprietatea dvs. Pe langa faptul ca sunt performante, sunt rezistente la intemperii si usor de intretinut; astfel ca se dovedesc a fi alegerea perfecta.

Asadar, cu o investitie minima si cu ajutorul camerelor de supraveghere ip, va puteti bucura de liniste si siguranta, atat dvs. cat si cei dragi!

Daca nu sunteti un impatimit al tehnologiei, puteti alege o camera de supraveghere video de tip analogic, mult mai simpla in utilizare. Acestea pot fi montate atat in interior cat si in exterior, iar gama produselor disponibile pe stoc este atat de variata incat puteti alege cu usurinta modelul preferat, in functie de nevoi si buget, sau de locul vizat. Ambele variante de modele sunt rezistente si practice, iar pe langa aceste camere de supraveghere pentru locuinte particulare, gasiti si sisteme sau kit-uri complete pentru hale industriale, complexe rezidentiale sau spatii foarte mari, astfel ca afacerea dumneavoastar va fi in siguranta 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

De asemenea, camera tip spion poate fi la fel de folositoare in cazul in care doriti sa “spionati’ un anumit loc din proprietatea dumneavoastra, sau sa urmariti cum decurg afacerile. Desi este de dimensiuni mici, camera spion ofera o claritate inalta a imaginilor si poate fi camuflata cu usurinta intr-o priza, intr-un ceas sau in spatele unui tablou, devenind astfel greu de detectat de catre persoanele straine.

SDSMAG SRL ofera servicii de consultanta si va ajuta sa alegeti camera de supraveghere potrivita nevoilor dumneavoastra. De asemenea, ofera servicii complexe de instalare si montaj camere de supraveghere si alarme – contracost – la preturi competitive. Mai multe detalii gasiti pe site.