Sunt tare fericita ca am fost selectata la noua campanie de testare organizata de BUZZStore, pentru care le multumesc, si am ocazia sa testez produsele Life-flo oferite de Secom Romania. Asadar, sunt din nou BUZZer si de-abia astept sa va impartasesc experienta mea vis-a-vis de produsele alese.

Pentru inceput trebuie sa va spun ca am primit un voucher electronic in valoare de 250 de lei, cu care am mers cantand de bucurie spre magazinul Secom din Bucuresti – Bd. Iuliu Maniu nr. 59 Sector 6. Recunosc, aveam castile in urechi si ascultam muzica, dar ranjetul de pe fata imi trada bucuria si emotiile. Am fost intampinata de specialistul Secom – o domnisoara tare draguta si amabila care, dupa o scurta discutie despre problemele pe care le are tenul meu, mi-a prezentat aproape toate produsele in parte. Imi placea atat de mult ce auzeam incat mi le doream pe toate! Intr-un final am ales, cu greu, 3 dintre ele.

IMG_1367

Am primit si un bol tare dragut in care pot prepara diverse masti si creme homemade, dar si 10 cataloage si 10 vouchere de reducere pe care sa le impart prietenilor. Toate erau asezate intr-o cutie la fel de draguta.

IMG_1352

Sunteti curioase sa vedeti ce produse am ales? 🙂 Revin cat de curand cu detalii…