Intotdeauna mi-au placut promotiile de genul 1+1 gratis, pe care le vad destul de tentante, in special cand vine vorba de lenjerii de pat. O minunatie ! In primul rand ca ma pot bucura de doua produse chiar daca platesc unul singur, si-n al doilea rand – dar la fel de simplu si convenabil – acesta poate deveni un cadou frumos pentru cineva drag.  Si-n plus, poti castiga o excursie la Paris daca achizitionezi lenjerii de pat outlet in perioada 13.08 – 20.08 2015. Cum suna? Da, stiu ! E de vis !

Lenjerie de pat Alegria AB-56

Lenjerie de pat Alegria AB-61

Lenjerie de pat Love JAB-38

Avantajele sunt multiple: fie te alegi cu doua lenjerii, asta in cazul in care intentionezi sa cumperi doar una, pentru ca datele problemei se modifica daca pui in cos 2, 4 sau…8 bucati :D, fie ai gasit cadoul perfect. Astfel, pe langa chilipir, beneficiezi nu doar de produse de calitate, ci ai sansa sa vezi Parisul ! Iar asta nu se va intampla doar in vis !

Lenjerie de pat Love JAB-18

Lenjerie de pat 3D A-311

Lenjerie de pat 3D A-304

 

Ce zici? Iti incerci norocul? Iti urez multa bafta, si iti spun ca produsele sunt atat de frumoase incat te vor incanta inca de la primul click, insa cu cat avansezi in cautari cu atat alegerile devin din ce in ce mai grele. Asadar… Vacanta placuta ! 🙂

Lenjerie de pat cu dantela D3

Lenjerie de pat cu dantela D2

Lenjerie de pat cu dantela D22

Lenjerie de pat 5D-08

Am preluat “leapsa” de la Ramona – O lume perfecta