Ati auzit de GNex.ro ? Este un magazin online de unde puteti cumpara drone, camere video auto, camere spion, precum si echipamente de supraveghere si monitorizare. Fiind unic importator autorizat Walkera din Romania, aveti certitudinea ca produsele sunt originale si calitative, iar preturile competitive.

Dronele –  aceste bijuterii in materie de gadget-uri va ofera posibilitatea de a survola spatiul aerian in orice moment, pentru a surprinde cadre minunate cu ajutorul camerelor special proiectate pentru aceste activitati. Folosind aceste drone aveti control asupra imaginilor chiar si de la distante impresionante, in timp ce imaginile sunt transmise in timp real pe ecranul  tabletei sau telefonului dvs.

Diversitatea modelelor si avansarea tehnologiei va permite sa alegeti intre drone performante – special create pentru filmari profesionale; dotate cu motoare puternice si eficiente, dar si modele mai simple, ce pot fi folosite cu succes pentru uz personal. In ambele cazuri, indiferent de modelul ales, calitatea imaginilor este net superioara celor surprinse cu un aparat sau camera video obisnuite, avand in vedere ca dronele pot fi controlate cu usurinta si au acces la unghiuri diferite, chiar si in conditii meteo nefavorabile.

In prezent, magazinul online GNex.ro va ofera o gama variata de drone – quadcoptere si accesorii pentru acestea, unele dintre ele avand reduceri considerabile de pret. De exemplu acest model simplu, care mi-a atras atentia, si care are reducere de pana la jumatate din pretul initial, este ideala pentru pasionatii de imagini inedite. Pe langa pret, un alt avantaj este ca aceasta drona poate fi folosita atat in exterior cat si in interior, si este perfecta pentru vacante. Cu o autonomie in zbor de 7-8 minute si distanta de control de mai mult de 50 de metri, va va ajuta sa va imbogatiti arhiva personala cu cele mai frumoase momente petrecute sau descoperite in calatorii.

Drona HT F803 cu camera 1MP, HeadLess mode, Return Home, Giroscop

La fel de draga imi este si mini drona Cheerson, disponibila in 4 culori diferite, ce poate deveni cadoul ideal pentru cei mici (dar si pentru parinti). Va place? 🙂

La polul opus se afla donele profesionale; dotate cu echipamente performante si GPS, ce pot realiza imagini si filmari aeriene spectaculoase (inclusiv cascadorii). Ele pot fi folosite atat de pasionati cat si de profesionisti, iar facilitatile sunt nenumarate.

Livrarea se face rapid iar metodele de plata sunt variate: cu cardul, transfer bancar, depunere directa sau ramburs. Produsele sunt livrate impreuna cu factura fiscala, garantie si instructiuni de utilizare, iar in cazul in care intampinati probleme cu produsele achizitionate  puteti apela la service-ul autorizat Walkera din Romania, care se afla la Cluj – si care permite remedierea intr-un timp de 5-7 zile a oricarei probleme, atat software cat si hardware.

Contact:
office@gnex.ro
0762 331 330