În viață întâlnim tot felul de provocări; unele mai mici, altele mai mari, dar când în joc se află sănătatea noastră sau a celor dragi – tot Universul se prăbușește! Sănătatea este cea mai scumpă comoară și trebuie să o păstrăm intactă. Iar pentru a ne bucura de ea trebuie să descoperim echilibrul dintre minte, trup și suflet, însă, uneori, nu este chiar atât de simplu, nu? Și ne trezim în fața unui joc de puzzle cu piese lipsă care au fost înlocuite de stres, nervi, insomnii, migrene etc.

Ritmul alert în care trăim ne stoarce de energie iar noi, practic, uităm să ne bucurăm într-adevăr de viață! Nu ne hrănim corect, gândim negativ, nu ne acordăm suficient timp pentru odihnă și pentru micile plăceri care ne pot readuce starea de bine de care avem atâta nevoie… Fie că vorbim despre clipele petrecute acasă, cu familia, cu prietenii, în parc, la film, sau pur și simplu citind cartea preferată – toate fac parte din tabloul frumos colorat și vesel al vieții- doar că, pentru a ne bucura de ele avem nevoie de ajutor.  Și-l primim! De la Naturya.

Primul pas este să lăsăm deoparte gândurile negative, stresul și problemele și să ne tunăm organismul și sistemul imunitar asemeni unui automobil de curse. 😀 Cum facem asta? Simplu. Cu ajutorul unor superalimente 100% naturale – lipsite de conservanți, aditivi, gluten și alte porcării dăunătoare organismului –  așa că am ales câteva produse și am să încep prezentarea lor cu cel mai delicios produs, care pe mine mă face să salivez de poftă. 😀

582800Este vorba despre Lucuma Pulbere Naturala Raw Naturya 300g (click aici) care are un gust minunat de zahăr ars și portocale (yammiii) și poate fi folosită – și acum urmează partea pe care o ador- la prăjituri, înghețate, fursecuri, și alte preparate îmbietoare. 😀 Este bogată în caroten, fibre, minerale, fosfor și amidon, și săracă în acizi. Ea oferă, pe lângă savoare, sănătate pielii și organismului, astfel că ne putem bucura de o băutură sănătoasă și delicioasă chiar dintr-un pahar cu lapte sau apă. Deși gândul că se potrivește de minune în prăjituri și înghețată nu-mi da pace! :))

Informații nutriționale: Energie 1237kj, Proteine 3g, Carbohidrati 66.7g, Grasimi 1.4g, Fibre 21.6g, Sodiu 0.2g, Calciu 92mg, Fosfor 186mg

Pont: chiar dacă prețul este la fel de irezistibil, au promoție 3+1 gratis 😉

 

582794Următoarea are origini braziliene și, precum frumoasele brazilience cu forme amețitoare, își menține poziția de top în rândul antioxidanților. Astfel că, Acai Pulbere Organica/BIO Naturya 125g reprezintă o sursă bogată de grăsimi Omega și aminoacizi, dar și vitaminele B1, B2, B3, C și E și poate fi consumată atât în forma simplă – amestecată cu puțină apă, cât și în deserturi sau iaurt.

Informații nutriționale:   Energie 1987kj, Proteine 9.8g, Carbohidrati 17.4g, Grasimi 41.2g, Fibre 24.4g, Sodiu 0.1g, Calciu 345mg, Fier 4.4mg, Polifenoli 3.3mg, Antociani 385mg

 

582797Și ultima, dar nu cea din urmă, care mie îmi este tare dragă, Chlorella Pulbere Organica/BIO Naturya 200g. Dacă mai sus am scris despre două produse absolut delicioase, acum vorbim despre unul absolut necesar în funcționarea corectă a organismului. Cunoscută încă din antichitate și folosită în tratarea diverselor afecțiuni și boli, Chlorella ne încântă cu conținutul său bogat în clorofilă, proteine, vitamine,  minerale, fier și zinc. Studiile ne arată că atunci când este consumată zilnic poate reduce nivelul colesterolului și reglează tensiunea arterială. Se adaugă în dressing-urile pentru salate, piureuri sau sosuri, sau poate fi amestecată într-un pahar de suc de fructe.

Ca și informații nutriențiale aflăm că conține: Energie 1448kj, Proteine 61.3g, Carbohidrati 6.9g, Grasimi 7.8g, Fibre 16.1g, Sodiu 0.1g, Vitamina E 8.9mg, Tiamina(Vit. B1) 1.29g, Riboflavina(Vit. B2) 3.1g, Vitamina B6 0.96mg, Vitamina B12 50mcg, Fier 210mg, Zinc 69.8mg, Calciu 330mg

Cele trei de mai sus fac parte dintr-o gamă de 10 produse naturiste (click aici) pe care le recomand pentru un stil de viață sănătos și plin de energie; și care, alături de o alimentație corectă- bogată în fructe și legume proaspete, hidratare și mișcare, fac minuni!

Bucurați-vă din plin de viață! :*

ve